Gambar isteri selak skirt n ak puki


18-Apr-2016 22:40

Pastu 2 hari lepas staff aku cakap, 'you sorang je yang keje dalam unit kita tau. Memandangkan takde perubahan yang gempak pun, so aku jawab dengan mencebik saje. So dia bagitau yang last week dia lepak ngan budak-budak jantan opis aku. Ada ke cuti Selasa Rabu, orang lain semua cuti Isnin Selasa'. So kawan aku tu pun memulakan mukadimah tanya opis pekaba and all. Tu la, banyak buat salah kat aku, taknak admit, pastu meroyan tengah-tengah malam bangun carik aku lam mimpi. Siap berdiri blakang kerusi aku tengok aku ni buat keje ni. Walaweyyyy, apa dorang ingat pangkat tu segala-galanya ke? Sebab ko tak hensem meh aku nak up sket : BABI CILAKA PUNDEK PUKIMAK BABI BABI PUKI! Jin aprit ni jugak la yang asik meronda tengok aku buat keje ke tak. COO aku tanya, aku kisah ke kalau ranking aku diorang turunkan jadik Senior Sales? Dalam setengah jam lepak kat umah pengantin, balik. Dah la aku pi waktu siang, berbahang jugak kat dalam tu. Ko dah balun segala mi, roti telur, teh tarik, pastu komplen?? Lain la kalau nak ajak aku shopping ke, ok itu aku perkenankan. Balik umah, aku layan Kabhi Kushi Kabhi Gham yang dah lebih seploh kali aku tengok, dan balik-balik nangis part yang sama. Sangat feeling okkkk tengok Shah Rukh Khan berlakon. Tengahari, gi Ampang, wedding opismate hubby aku, yang jugak junior dia kat Japan dulu. Kepala aku dah cukup pusing nak masuk KL, ni kau gi ajak aku pusing-pusing KL bagai.

So, terkuarla cerita pasal satu budak account yang dah nak benti keje sebab gaji kena potong RM300!

Ala, aku tak penah mintak pun nak dinaikkan as manager. Don't be sad, don't be sorry, sebab aku tak terkehel sikit pun.

Ko nak ambik balik, ambik, tapi ambik tittle je sudahla, gaji aku jangan ko ambik sekali. Aku tau COO aku muka bersalah je bila dia sampaikan amanat penuh cilaka turun-temurun tu.

Dah cun dah, takyah nak kontrol-kontrol la dik oiii. Pengetua kolej aku bodo, kitorang dah kata budak ni kena rasuk. Pastu masa maghrib budak ni muntah-muntah dalam bilir air.

And now aku tengah pikir apakah solutionnya bila aku nak kena drive sensorang pagi-pagi buta lagi 2 minggu lagi. Tak jadik keje aku asik tengok cermin blakang je kang. Nak masuk toilet yang ada dalam bedroom sendiri pun pikir 3-4 kali. Walaweiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Rozie, ko ingat lagi tak kes tu????? The same thing happened kat housemate aku dulu, masa dia kena rasuk. Kot tetiba dia bersilat kat situ, mau dan-dan tu jugak aku terkencet.

Mungkin aku ni bengap tak paham maksud tersirat, maka sila bagitau.



Outlined in Table opened before we finished, I put my plastic mug and an image is more 96 pairs emo dating tranny date site free.… continue reading »


Read more

(This mail folder probably includes the “problematic” mail items that stop the synchronization process).… continue reading »


Read more

Hello there, and welcome to the one and only i Meetzu text random chat.… continue reading »


Read more

Head coach Jeff Monken leads the Black Knights into his fourth season at the helm.… continue reading »


Read more

And when it comes down to it, you’re still related. Unless this is a step cousin, twice removed or something, I think it’s best to avoid flirting and having any non-family relations with your cousin. … continue reading »


Read more

The LP was promoted by a Spinal Tap–like rockumentary parody featuring scenes of Willis performing at famous events including Woodstock.… continue reading »


Read more

Instead of being hunted down, it is a support system from the school.… continue reading »


Read more