Budak sekolah tak ada bulu gersang


29-Nov-2014 06:39

aku ni old school, nak yang real je baru boleh terpancut! “I horny lah baca mesej u…” balik je dari sekolah, dia akan terus ke laptop dan check mesej dari aku… dia selalu nya akan menjawab mesej dan berterusan sehingga awal pagi… mereka selalu juga berjumpa dan menjilat pantat masing2…

budak sekolah tak ada bulu gersang-16

Sex chat in medford oregon

Miniia wanita bertudung yg putih mulus, payudara ia ber size 36D.

Tangannya bergerak ke batang aku yang dah mengeras… “Ohhhh Tina baby (aku panggil dia ‘baby’ dalam sex chat) You lebih sexy dari dalam gambar2 you….” aku kata.

Tina menghulurkan lidahnya dan bila aku sedut, berdengus Tina. you make me wet lah uncle…” kata Tina dan dia senyum. Aku nak kiss dan peluk, aku nak bogelkan dan jilat pantatnya, aku nak sedut kelentitnya dan semestinya aku nak fuck Tina secukup cukupnya….

aku kata, “Keluar lah kejap, now…” aku lihat jam, dah pukul 1.30 pagi.

“Uncle tunggu kat gate belakang….” aku beri dia jalan. Panty Pink Puki Dara | utk cari extra income, saya mula berjinak jinak ngan bisnes insurans nyawa. So, saya dapat position yanng senior dalam companynya. Geram Tengok Tetek Besar Cikgu | sya mendapat kerja sementara sebagai guru sandaran. Di sekolah, sya meminati sorang guru yg mengajar subjek bahasa melayu.